Skip to main content
search
0

Bezorging en retourneren

Producten van The Barrel kunnen kosteloos in onze werkplaats afgehaald worden.

Ook is het mogelijk om onze producten thuis te laten bezorgen. De kosten en levertijd hiervan zijn afhankelijk van het gekozen product. De volgende verzendkosten zijn van toepassing:

Verzending binnen Nederland à € 15,95 voor vaten t/m 110 liter of kleiner.

Palletzending binnen Nederland à € 85,- voor vaten vanaf 120 liter en groter (ook voor hekwerk)

Verzending naar België à € 16,95 voor vaten t/m 110 liter of kleiner.

Palletzending naar België à € 115,00 voor vaten vanaf 150 liter en groter (ook voor hekwerk)

Verzending naar Duitsland à € 25,- voor vaten t/m 110 liter of kleiner (ook voor kleine decoratieve artikelen etc.)

Retourneren

Retourneren van producten is altijd mogelijk, mits deze in originele staat zijn. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor eigen rekening.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven van het retourneren de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@thebarrel-oirschot.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.